Wikia


1180-799bad5a3b514f096e69bbc4a7896cd9
Doortje Van Hoeck is de vrouw Pol De tremmerie. Ze werkt als secretaresse bij Boma Vleesindustrie .nv.

LiefdeslevenEdit

Doortje is eerst getrouwd geweest met Pico Coppens. Met hem kreeg ze een zoon Billie Coppens. Tussen het vierde en vijfde seizoen bedriegt Pico haar met een collega van hem Ria De Stekker. In de eerste aflevering van het vijfde seizoen leert ze Pol kennen. En een aantal aflevering later krijgen ze een relatie. In het begin is ze heel gelukkig met Pol maar toen hij trainer werdt van Fc De Kampioenen geraakt pol verslaafd aan voetbal. In het 20 ste seizoen verlaat ze Pol omdat hij te veel met voetbal bezig is. Ze begint dan een relatie met Nicolas. Maar uiteindelijk gaat ze terug naar Pol. In de laatste aflevering vraagt Pol Doortje ten huwelijk.

CarriereEdit

Doortje heeft jaren lang als secretaresse gewerkt voor DDT OK Cars. Daarna is ze even werkloos geweest. Maar na een tijdje mocht ze beginnen bij het restaurant Bij Mij. Hierna werdt ze werdt ze weer secretaresse bij Balthasar Boma.

FamilieEdit

Doortje haar beide ouders zijn een maal in de serie gekomen. Haar moeder vindt dat Pol niet de juiste man is voor haar. Haar familie is ook zeer katholiek. Ze heeft ook nog familie in Engeland waar ze regelmatig op bezoek bij gaat.

Hobby'sEdit

Voor Doortje is haar katholiek geloof zeer belangerijk voor haar. Ze zit ook in het kerkkoor. Doordat ze zo katholiek is wordt ze vaak vergeleken met een non , vooral Carmen doet dit. Voor de rest is ze ook zeer bijgelovig en probeert ze aan yoga en ander alternatieve therapien te doen. Ze heeft ook een passie voor gezond eten, vaak tot ergernis van Pol en Billie.

Andere eigenschappenEdit

  • Haar lievelingsgerecht is paella.
  • Ze is ooit tamboer majoor geweest.
  • Ze heeft geen humor, ook al probeert ze vaak grappig te zijn, maar ze faalt hier meestal in.
  • Ze is zeer beschermend tegen over haar zoon en ze vindt ook dat hij veel te losbandig leeft.
  • Bruin haar
  • Blauwe ogen