Wikia


Vorige aflevering Deze aflevering Volgende aflevering
Transfer Carmens Wasmachine De Ster


Carmens Wasmachine
Carmens wasmachine
Seizoen Seizoen 1
Seizoensnummer 7
Uitgave
Netwerk één
Eerste uitzending
Duur +/- 00:30:00
Kijkcijfers Niet bekend
Navigatie
Vorige aflevering Transfer
Volgende aflevering De Ster

Carmens Wasmachine is de 7ste aflevering van F.C. De Kampioenen. Deze aflevering is de 7e aflevering van seizoen 1. De afkorting van deze aflevering is S1E7.

Inhoud

De aflevering begint in de woning van Xavier en Carmen.

Carmen wilt de truitjes wassen, terwijl Xavier de rekeningen bekijkt. Carmen en Xavier zitten er niet goed voor, ze kunnen niet alles betalen. Carmen haar wasmachine is kapot. Ze laat het inleveren bij Oscar, die het zal maken. Terwijl zoekt Xavier een job.

Hij probeert bij DDT, maar DDT wil hem niet meteen aannemen.,Hij zegt dat familie van Carmen bij de belastingen werkt, zodat hij toch nog een job bij DDT heeft.

Xavier wil dat niemand weet dat hij bij DDT werkt. Oscar heeft geen tijd om het wasmachine van Carmen te maken, zo geeft hij het aan DDT, die het zal maken, het zal onder DDT en Oscar blijven.

Maar dat blijft niet zo, Xavier verstopt zich steeds als er een klant is en hoort de overeenkomt van Oscar en DDT. Xavier mag het wasmachine van Carmen maken, nochtans hij denkt dat het wasmachine van Oscar en Pascale is.

Boma zijn radio is kapot, hij geeft hem Pico die zal hem maken. Hij klopt aan bij de woning van Pico, en vraagt of hij even kan zitten. (Hij gaat zitten op een televisie ) Pico wilt de radio maken, maar Doortje zegt tegen meneer Boma dat Pico hem zal maken.

Pico heeft geen tijd voor de radio van Boma te maken. Ook hij geeft hem aan DDT, en de overeenkomst zal onder hun blijven

Pico mag de radio op de bureau van DDT leggen, DDT gaat verlaat voor even zijn zaak. Xavier dacht dat Pico al weg was, dus werkte hij verder aan het wasmachine.

Pico ziet Xavier.

Xavier wilt dat niemand weet dat hij een job heeft bij DDT. Xavier vraagt aan Pico of hij wat van wasmachine's kent. Pico zegt Ja, maar heeft geen tijd om het wasmachine te repareren. Xavier dwingt hem, of hij vertelt tegen iedereen dat Pico de radio van Boma inleverde bij DDT.

Pico repareert het wasmachine, terwijl Xavier aan de radio van meneer Boma werkt. DDT levert de wasmachine bij Oscar.

Oscar laat het zien aan Carmen en laat het testen voor heet het Café. Het werkt echt.

Pico geeft de radio aan Boma en installeert het in de auto. De radio staat in brand, Boma rent het café in en zegt BRAAAND!! Iedereen kijkt naar Boma, en gelooft hem niet.

Ze kijken naar buiten en zeggen: 't Is nog waar ook! Ze nemen snel een emmers water en gooien het op de radio, maar Boma heeft de radio net vast, Boma is klets nat! Alles komt uiteindelijk uit, Boma wordt boos op Pico.

Pico wordt boos op DDT. DDT wordt boos op Xavier. Pascale wordt boos op Oscar.

Xavier krijgt uiteindelijk zijn loon, Carmen is trots op haar ventje! :) Maar Boma neemt het loon van Xavier af en zegt: 't Is voor mijnen radio! Carmen zegt: Xavier!

Hoofdpersonages

Nevenpersonages

Gastpersonages

Binnenkort

Trivia

Er is geen trivia in deze aflevering

Ploegen waar tegen gespeeld wordt

Er wordt in deze aflevering tegen geen andere voetbal ploegen gespeeld

Galerij

Geen foto's aanwezig voor deze aflevering